П`ятниця, 2024-03-29, 17:59
Все для ПК
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Соціальні мережі [4]
Все про "Вконтакте", "Однокласники"

Міні-чат

Наше опитування
Скільки часу в день, ви проводите в інтернеті?
Всього відповідей: 41

WMR-бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Захисний код

Бонус представлений сервісом www.wmcasher.ru
при підтримці
Заробіток для всіх


Інтернет-магазин
Увага! Відкрився новий інтернет магазин у м. Снятин. Всі охочі, заходьте на сайт imarket.storeland.ru

Варто почитати

Головна » Архів матеріалів
pqiКомпанія PQI повідомила про випуск нової моделі портативного накопичувача H566, який може бути обладнано високошвидкісним інтерфейсом USB 3.0.

Новинка виконана в металевому корпусі, розміри якого складають 128×82,5×17 мм. Усередині такого корпусу розташовується 2,5-дюймовий жорсткий диск з інтерфейсом SATA2, ємність якого може складати 320, 500 або 640 ГБ. Високошвидкісний інтерфейс USB 3.0 підтримує швидкість передачі даних до 5 Гб/с і сумісний з попереднім інтерфейсом USB 2.0. Відзначається, що в комплект поставки такого пристрою входить програмне забезпечення Ur-Foretress, що забезпечує 256-бітне AES шифрування даних. Сумісне тільки з операційними системами Windows.

Інформація про ціну нових портативних накопичувачів PQI H566 та термін їх надходження в продаж поки не повідомляється.
Переглядів: 1006 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-20 | Коментарі (0)

panasonicКомпанія Panasonic підготувала до випуску два нових портативних телевізора в рамках лінійки VIERA. Новинки одержали назви DMP-BV200 і DMP-HV100. Обидва пристрої оснащені 10,1-дюймовими LCD дисплеями з роздільною здатністю 1024×600 пікселів, вбудованими цифровими ефірними ТВ-тюнерами, слотами для карт пам’яті SDHC і портами USB для підключення зовнішніх накопичувачів, з яких можуть відтворюватися файли відеоформатів AVCHD, MPEG-2, MPEG-4 , H.264, AVCHD і ISDBT.



У моделі DMP-BV200 додатково заявлена підтримка формату відео DiVX, а також доступна можливість перегляду зображень JPEG і прослуховування звукових файлів MP3. Крім того, такий пристрій оснащений вбудованим оптичним приводом Blu-ray і відеовиходом HDMI, що дозволяє підключити таку модель до телевізора з великою діагоналлю екрана. Також в обох новинках реалізовано по два динаміки потужністю 0,5 Вт кожен і 3,5-міліметрові роз’єми для п ... Читати далі »
Переглядів: 1472 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-20 | Коментарі (0)

hd6000Компанія Microsoft розробила три нові моделі веб-камер, які підтримують HD-роздільну здатність. Моделі HD-5000 і HD-5001 призначені для спільного використання з стаціонарними комп’ютерами, а пристрій HD-6000 покликаний замінити вбудовану веб-камеру в ноутбуках.

Всі представлені новинки забезпечують широкоформатну зйомку з роздільною здатністю 720p (1280×720 пікселів). У них реалізована нова система корекції кольору TrueColor, яка використовує апаратні і програмні засоби для підвищення насиченості кольорів і поліпшення експозиції. Моделі HD-5000 і HD-5001 мають ідентичний дизайн і розрізняються лише кольором передньої панелі (чорний або білий).


Ціна таких пристроїв становить $50, вони повинні надійти в продаж ближче до кінця нинішнього місяця. Камера HD-6000 оснащується спеціалізованою кліпсою і може обертатися на 360 градусів. Цей пристрій надійде на ринок лише в травні, а його ціна складе ... Читати далі »
Переглядів: 1013 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-20 | Коментарі (0)

adamoСтало відомо, що компанія Dell знову приступила до продажів свого ультратонкого ноутбука Adamo XPS. Тиждень тому його продажу були зупинені. Основною причиною виводу пристрої з ринку називався той факт, що такий ноутбук не планувався як масовий продукт, а був лише демонстрацією інженерних можливостей виробника, відповідно, він був випущений обмеженим тиражем, хоча раніше про це ніколи не повідомлялося.

Тепер же Dell спростовує свою попередню заяву і повідомляє, що припинення продажів було викликано ретельно продуманим кроком з регулювання попиту. Оскільки ноутбук Adamo XPS користувався високою популярністю як у роздрібних мережах, так і в інтернет-магазинах, було вирішено тимчасово призупинити його онлайн-продажі з метою запобігання затягування термінів постачання.


У технічних характеристиках ноутбуків Adamo XPS ніяких змін не відбулося. Вони як і раніше, містять 13,4-дюймові дисплеї, економічні пр ... Читати далі »
Переглядів: 945 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-20 | Коментарі (0)

Dell-VostroКомпанія Dell розширила модельний ряд настільних комп’ютерів Vostro і представила два пристрої серії 230, виконаних у форматі Mini Tower і SFF (slim form factor). Такі моделі призначені для застосування в якості офісних комп’ютерів або домашніх систем початкового рівня.

Новинки базуються на наборі системної логіки Intel G41 Express + ICH7 і можуть містити процесори Intel Celeron, Pentium, Core 2 Duo або Core 2 Quad у виконанні LGA775. У таких системах використовується оперативна пам’ять стандарту DDR3 з частотою 1333 МГц об’ємом до 4 ГБ, жорсткий диск з інтерфейсом SATA2 ємністю від 160 Гб до 1 ТБ (опціонально можливе встановлення другого накопичувача аналогічної ємності), оптичний привід DVD, інтегрований багатоканальний звуковий чіп і інтегроване графічне ядро Intel GMA X4500 (опціонально можлива установка дискретних відеокарт NVIDIA GeForce G310 з 512 МБ пам’яті або GeForce GT220 з 1 ГБ пам’яті).

Дл ... Читати далі »
Переглядів: 1026 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-20 | Коментарі (0)

3dКомпанія Dell підготувала до випуску нову модель проектора S300w, призначену для проведення презентацій, але в той же час з деякими оригінальними можливостями.

Так, новинка здатна формувати тривимірне зображення з діагоналлю від 44,6 дюйма до 294 дюймів (7,47 м), що дозволяє застосовувати її і в розважальних цілях. Роздільна здатність зображення становить 1280х800 пікселів. Пристрій здатний формувати зображення на поверхні, відстань до якої може складати від 0,5 м до 3,3 м. При цьому максимальний рівень яскравості складає 2200 люмен, а контрастність заявлена на рівні 2400:1. Передача звуку здійснюється за допомогою одного динаміка потужністю 8 Вт.


Для підключення джерел сигналу передбачено безліч інтерфейсів: VGA, S-Video, композитний відеовхід, HDMI 1.3, аналоговий звуковий вхід. Додатково використовується 3,5-міліметровий звуковий роз’єм для підключення мікрофона. Також у пристрої використовується тр ... Читати далі »
Переглядів: 1015 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-20 | Коментарі (0)

превьюНовий процесор у компанії називають футуристичним, однак саме в багатоядерності Intel бачить стратегію розвитку майбутніх обчислювальних мікросхем. "Кінцева мета досліджень, в рамках яких був створений 48-ядерний прототип, - створити повністю нові програмні рішення, що відрізняються необмеженою масштабованістю і здатні взаємодіяти з користувачем на відмінних від сьогоднішніх засадах", - говорять в Intel. У 2010 році компанія планує представити нові 6 - і 8-ядерні настільні та серверні процесори, які будуть входити в сімейство процесорів Core. На відміну від даних процесорів, 48-ядерний прототип володіє повністю програмованими ядрами, а також раніше не існувавшою високошвидкісною процесорною магістраллю для обміну даними між ядрами. Одна з ключових особливостей 48-ядерного процесора полягає в тому, що він споживає всього 25 ват, що можна порівняти зі споживанням 2-ядерного ноутбучного Core 2 Duo. Правда в компанії, зауважують, що 25 ва ... Читати далі »
Переглядів: 1282 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

Компанія «Лабораторія Касперського» відкриває Східноєвропейський офіс компанії, який буде розташований у Києві.

Завданням офісу буде забезпечення присутності компанії в країнах EEMEA - Білорусі, Україні, Молдові, Румунії, Болгарії, Литві, Латвії, Естонії, Греції, Кіпрі, Македонії, Албанії, Сербії, Хорватії, Чорногорії, Боснії і Герцеговині, Словенії. У завдання підрозділу входить посилення присутності компанії в регіоні, оптимізація бізнес-процесів, збільшення партнерської мережі.

Керувати підрозділом буде Андрій Слободяник, колишній керуючий директор «Лабораторії Касперського» в Україні, Білорусі та Молдові. Керувати українським офісом «Лабораторії Касперського» в Україні, Білорусі та Молдові буде Олександр Савушкин.
Переглядів: 958 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

Перспективи розвитку доменної зони .UA знижуються з кожним роком практично в експоненційній залежності. Так на минулому конгресі Інтернет Асоціації України стан справ у цій сфері оцінив член правління Олександр Ольшанський. 

«Якщо б ринковий актив під назвою«.UA» продавався, то вартість цих акцій стрімко падала б з року в рік»

За оцінками Ольшанського, сьогодні Україна віддає за кордон гроші приблизно за 1 млн доменів, зареєстрованих її громадянами в неукраїнських доменних зонах. І причина цьому тільки одна - неврегульованість нашого власного доменного простору.

«Навіщо платити адміністрації домену .UA, діяльність якої не є прозорою та не врегульована, якщо можна платити тим, чия робота відкрита і зрозуміла, наприклад, реєстраторам доменів COM або RU?» , - риторично запитує пан Ольшанський, акцентуючи увагу на тому, що в світі не так багато країн,в яких люди бездумно викидають кошти за літеросполучення в чужій доменній зоні.

«Адміністрація домену .UA, на ... Читати далі »
Переглядів: 1011 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

У соціальній мережі Facebook з'явилася можливість передавати гроші іншому користувачеві за допомогою програми Buxter. Додаток Buxter дозволяє переказувати гроші і запитувати їх у інших користувачів соціальної мережі.

Поки доступні транзакції в євро та американських доларах, найближчим часом з'явиться можливість здійснювати перекази в британських фунтах.У разі переводів з інших валют треба буде оплачувати додатково комісію в розмірі 5% за конвертацію.

Додаток Buxter працює з використанням платіжної системи ClickAndBuy, аудиторія якого перевищує 14 млн інтернет-користувачів. Працювати з Buxter можуть власники акаунтів в ClickAndBuy.

Мінімальний розмір переказу в системі - 2 євро або 3 долари, максимальний - поки 50 євро. Самі переклади безкоштовні, однак ClickAndBuy стягує комісію за обслуговування рахунків.
Переглядів: 934 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 »
Годинник

Вхід

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні сайт відвідали:

Друзі сайту
www.rbdut.at.ua

 Сайт Попельниківської школи.

 Сайт села Джурів

Борцівський спортивний клуб Ластівка

[Довідник] для вчителів

Все для uCoz. ProuCoz.com

Всё для Windows

Лучшие Саундтрэки

Лучшие Саундтрэки

Портал компьютерных игр

Кнопка сайту
Сайт

Код кнопки:


Ми вконтакті

Copyright: Oleksandr Ferbey © 2024