Субота, 2024-04-20, 13:12
Все для ПК
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Соціальні мережі [4]
Все про "Вконтакте", "Однокласники"

Міні-чат

Наше опитування
Скільки часу в день, ви проводите в інтернеті?
Всього відповідей: 41

WMR-бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Захисний код

Бонус представлений сервісом www.wmcasher.ru
при підтримці
Заробіток для всіх


Інтернет-магазин
Увага! Відкрився новий інтернет магазин у м. Снятин. Всі охочі, заходьте на сайт imarket.storeland.ru

Варто почитати

Головна » Архів матеріалів
Компанія Kobo, яка здобула популярність завдяки своєму крос-платформеному онлайнового магазину електронних книг, вирішила розширити асортимент продукції за допомогою власного E-Reader.

Апарат з простою назвою Kobo eReader з 6-дюймовим дисплеєм E-Ink і мало чим відрізняється від маси схожих пропозицій за винятком невеликої вартості, що становить лише $150. У новинці немає модулів Wi-Fi або 3G, і щоб записати книги в пристрій, необхідно використовувати ПК. Для зберігання контенту в Kobo eReader передбачено 1 ГБ флеш-пам’яті, якої достатньо для запису 1000 електронних книг. В комплекті з пристроєм будуть поставлятися 100 творів, наявних у вільному доступі.

Перед особливостей виробник виділяє унікальне покриття задньої панелі, що забезпечує зручний і міцний хват ґаджета. Основним форматом для новинки є EPUB, а в продаж вона поступить в травні цього року. Випуск власного пристрою для читання електронних книг не вплин ... Читати далі »
Переглядів: 866 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-26 | Коментарі (0)

Компанія Dell продемонструвала інтернет-планшет Mini 5. Такий пристрій оснащується 5-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 800×480 пікселів, процесором Snapdragon, що працює на частоті 1 ГГц, VGA камерою.

Планшет призначений для роботи в мережах 3G, містить модулі бездротового зв’язку Wi-Fi і Bluetooth. Продемонстрована модель управляється операційною системою Android 2.0 або 2.1, забезпечує доступ до Android Market, має підтримку Flash 10.1. Вбудовані додатки істотно розширюють базові можливості планшета, так, користувачеві пропонуються зручні інструменти для роботи з Facebook та іншими соціальними мережами.

У процесі демонстрації показувалося відтворення відео ролика, яке здійснювалося досить плавно. Також користувачеві доступна можливість виведення зображення на зовнішній телевізор з роздільною здатністю 720p. Інформація про терміни початку продажів і рівні цін інтернет-планшета Dell Mini 5 поки н ... Читати далі »
Переглядів: 865 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-26 | Коментарі (0)

Компанія Corsair збільшила в 2 рази ємність свого компактного USB флеш-накопичувача Voyager Mini.

Тепер максимальна ємкість такого пристрою становить 32 ГБ. При цьому новинка зберегла всі свої колишні риси: компактні розміри, невелика маса (5,4 г), міцний корпус, який забезпечує надійний захист внутрішніх компонентів від ударів і інших зовнішніх впливів.

Накопичувач Voyager Mini виробляється на основі технології Chip-on-Board і містить роз’єм USB 2.0. Виробник забезпечує даний пристрій 10-річною гарантією. Відзначається, що новий USB флеш-накопичувач Corsair Voyager Mini вже надійшов у продаж за рекомендованою роздрібною ціною на рівні €85.


Переглядів: 931 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-25 | Коментарі (0)

Компанія HTC поповнила асортимент 4G-комунікаторів новим функціональним пристроєм HTC EVO 4G, раніше відомий як HTC Supersonic. На відміну від попередника HTC MAX 4G новинка обзавелася більш великим 4,3-дюймовим РК-дисплеєм, поліпшеною апаратною платформою і новою операційною системою.

За своїми характеристиками HTC EVO 4G нагадує HTC HD2, але при цьому включає ряд особливостей. Зокрема, у пристрої встановлено 8-мегапіксельна фотокамера зі світлодіодним спалахом, а також є 1,3-мегапіксельна камера для видеочату. Є вихід HDMI, а об’єм вбудованої флеш-пам’яті збільшений до 1 ГБ. Розширюється дисковий простір за допомогою традиційних карт microSD. Крім того, продукт має акумулятором збільшеної місткості в порівнянні з батареєю в HD2 і апаратними сенсорними кнопками, захованими під захисною панеллю, що прикриває РК-дисплей. Кілька модифікована і екранна клавіатура — в ній додані кнопки управління курсором.

У комунікат ... Читати далі »
Переглядів: 832 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-25 | Коментарі (0)

Компанія Samsung офіційно представила новий флагманський комунікатор, який працює під керуванням операційної системи Google Android. Новинка, відома під назвою Galaxy S (GT-I9000), є першим телефоном від корейського виробника, в якому встановлено 4-дюймовий дисплей, більше того, він виконаний за технологією Super AMOLED.

Таке рішення перевершує за якістю зображення не тільки РК-матриці, але і традиційних AMOLED. У найближчому майбутньому дисплеї Super AMOLED будуть доступні лише в оригінальних корейських продуктах. Зокрема, крім Galaxy S такі використовуються в першому Bada-телефоні Samsung Wave і в Samsung i8520 з вбудованим проектором.

Поки корейський електронний гігант не сильно поширювався про специфікації Galaxy S. Відомо, що крім технологічного 4-дюймового дисплея в пристрої є потужний процесор з частотою 1 ГГц і підтримка DLNA, що перетворює його на функціональний мультимедійний ґаджет, легко вписуєть ... Читати далі »
Переглядів: 942 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-25 | Коментарі (0)

Виробник пам’яті і накопичувачів Dane-Elec готує до випуску NAS-пристрій myDitto Home Network Server вартістю $280, що позиціонується як NAS-накопичувач «без складнощів». myDitto служить центральним домашнім сервером, на якому користувачі можуть зберігати свої файли та отримувати до них віддалений доступ без авторизації. Незабаром також будуть випущені програми для iPhone, Android і Windows Mobile, які дозволяють отримувати доступ до інформації на накопичувачі і з мобільних пристроїв.

Корпус пристрою розрахований на установку двох накопичувачів. Один зі слотів вже зайнятий терабайтним вінчестером, проте вільний другий роз’єм залишає місце для нарощування обсягу myDitto в майбутньому. Для поліпшення надійності зберігання даних в NAS передбачена організація RAID 1 масиву. У такому разі всі дані, скопійовані на один вінчестер, будуть дзеркально переноситься на інший. Така конфігурація буде сумісна з Windows ... Читати далі »
Переглядів: 911 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-24 | Коментарі (0)

Компанія MOSeco розробила універсальний портативний зарядний пристрій для мобільної електронної техніки, який призначений для застосування мандрівниками і туристами, змушених тривалий час перебувати далеко від електричних розеток. Новинка одержала назву ES905.

Такий пристрій містить вбудовану сонячну панель і потужний динамо-генератор. У сукупності вони забезпечують змінні акумулятори типу АА або ААА енергією. Два акумулятора ААА входять в комплект поставки. Також заряджати вбудовані акумулятори можна від іншої електронної техніки через порт mini-USB. Накопичена енергія може передаватися до підключенної портативної техніки. У комплект поставки входить набір перехідників для заряджання більшості моделей мобільних телефонів, смартфонів, MP3-плеєрів, цифрових фотоапаратів та ін Заявляється підтримка пристроїв iPod, iPhone, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, Motorola RAZR, Blackberry і всіх mini-USB сумісних моделей. Вих ... Читати далі »

Переглядів: 1506 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-23 | Коментарі (0)

Компанія iBuyPower розпочала випуск чотирьох нових ігрових комп’ютерів, оснащених 6-ядерним процесором Intel Core i7 980X Extreme Edition. Новинки одержали назви Paladin F890, F950, F970 і XLC V3. Вони розрізняються стартовими конфігураціями і використовуваними за замовчуванням корпусами, але всі системи мають можливість широкого вибору комплектуючих.

Всі вони засновані на наборах системної логіки Intel X58 і можуть оснащуватися різними материнськими платами, на вибір користувача. Модель Paladin F890 містить 6 Гб пам’яті стандарту DDR3 з частотою до 1600 МГц, в той час як інші пристрої містять 12 ГБ оперативної пам’яті. Також новинки оснащуються системними жорсткими дисками ємністю до 2 ТБ або твердотілими накопичувачами ємністю до 160 Гб, додатковими жорсткими дисками для зберігання даних користувача ємністю до 2 ТБ, оптичними приводами DVD або Blu-ray, відеокартами AMD до Radeon HD 5870 з 1 Гб пам’яті (до д ... Читати далі »
Переглядів: 1977 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-23 | Коментарі (0)

Компанія Apacer Technology повідомила про випуск обмеженої кількості кардрідерів Mega Steno AS130 Plus, виготовлених в спеціальній колірній гамі. Такі пристрої засновані на моделі Mega Steno AS130 copy. Однак у новинці використовується корпус позолоченого кольору. Представлений пристрій має підтримку карт пам’яті форматів microSD, microSDHC і M2, при цьому адаптер не потрібний.

Для підключення до комп’ютера або ноутбука застосовується інтерфейс USB 2.0 (швидкість передачі даних до 480 Мб/с). Для зручності користувачів така модель додатково оснащується ремінцем, що дозволяє носити аксесуар прикріпленим до мобільного пристрою. Виробник забезпечує новинку 2-річною гарантією.

Інформація про ціну кардрідера Apacer Mega Steno AS130 Plus і терміни його надходження в продаж поки не повідомляється.
Переглядів: 874 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-23 | Коментарі (0)

googleПобачити дані в результатах пошуку в Google можна буде через кілька секунд після їх публікації. Про це розповів старший продукт-менеджер компанії Google Ділан Кейсі (Dylan Casey), повідомляє ReadWriteWeb.

Фахівці відзначають, що запуск нової системи дозволить вийти Google на якісно новий рівень.

Запуск системи індексації контенту в режимі реального часу потребує вирішення цілого ряду додаткових проблем. Серед них - проблема спаму і небезпечних посилань, які ведуть на заражені сайти.

Нова система буде створена завдяки використанню в Google протоколу агрегації в режимі реального часу PubSubHubbub (Push), підтримку якого Google запустив кілька місяців тому.

Нагадаємо,що в кінці минулого року Google запустив пошукову систему в режимі реального часу, за допомогою якої в результатах пошуку можна відображати записи з блогів і мікроблогів миттєво, одразу ж після їх появи на сайтах.
Переглядів: 787 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-22 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Годинник

Вхід

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні сайт відвідали:

Друзі сайту
www.rbdut.at.ua

 Сайт Попельниківської школи.

 Сайт села Джурів

Борцівський спортивний клуб Ластівка

[Довідник] для вчителів

Все для uCoz. ProuCoz.com

Всё для Windows

Лучшие Саундтрэки

Лучшие Саундтрэки

Портал компьютерных игр

Кнопка сайту
Сайт

Код кнопки:


Ми вконтакті

Copyright: Oleksandr Ferbey © 2024