Субота, 2024-04-20, 12:15
Все для ПК
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Соціальні мережі [4]
Все про "Вконтакте", "Однокласники"

Міні-чат

Наше опитування
Який у Вас Мобільний телефон?
Всього відповідей: 89

WMR-бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Захисний код

Бонус представлений сервісом www.wmcasher.ru
при підтримці
Заробіток для всіх


Інтернет-магазин
Увага! Відкрився новий інтернет магазин у м. Снятин. Всі охочі, заходьте на сайт imarket.storeland.ru

Варто почитати

Головна » Архів матеріалів
Садіп Бхараті, представник індійського підрозділу Microsoft, заявив, що в 2011 році корпорація випустить бюджетну версію Windows Phone 7, під управлінням якої будуть працювати недорогі апарати.

Як повідомив Бхараті, основною відмінністю бюджетних апаратів на базі Windows Phone 7 від більш дорогих рішень буде невеликий дисплей.

У Microsoft підкреслили, що такі смартфони будуть орієнтовані на ринки країн, що розвиваються.

Джерело: IT IMK News

Переглядів: 993 | Додав: Адмін | Дата: 2010-04-28 | Коментарі (0)

1Приблизно тиждень тому в Мережі з'явилася інформація про підготовлювану компактної камері Leica V-Lux 20.

Згідно з попередніми даними, новинка виконана на базі моделі Panasonic Lumix DMC-ZS7 (TZ10) і забезпечена об'єктивом з 12-кратним оптичним збільшенням (25-300 мм в еквіваленті для 35 мм плівки). Тепер стало відомо про офіційне анонсі фотокамери Leica V-Lux 20. Модель обладнана 12,1 Мп матрицею, можлива зйомка HD відео в якості 720p. На задній панелі камери розміщений 3-дюймовий LCD екран. Є функція призначення геотегов - просторових координат для фотографій і відеороликів.

Як повідомляється на сайті ferra.ru, камера Leica V-Lux 20 комплектується пакетом ПЗ Adobe Photoshop Elements 8.0, що дозволяє редагувати отримані фотографії. Параметри витримки і діафрагми можуть налаштовуватися вручну. Спеціальна опція серійної забезпечує запис серії з 15 знімків на швидкості 6 кадрів на секунду (при запису у вбудовану пам'ять каме ... Читати далі »

Переглядів: 883 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-24 | Коментарі (0)

Днями представники компанії Dawnning Information Company, яка є основним китайським виробником суперкомп'ютерів, а також високопродуктивних кластерів, повідомили про те, що починають виробництво нового покоління суперкомп'ютерів для користування в малому та середньому бізнесі.

Повідомляється, що основою другого покоління суперкомп'ютерів PHPC100 будуть китайські комплектуючі, при цьому складання машин буде відбуватися на півночі Китаю в провінції Тяньцзин.

Виробники заявляють, що старт продажів новинок намічений на червень поточного року. Вартість персональних суперкомп'ютерів досягне на початковому етапі 100 тисяч юанів або 14 650 в еквіваленті американських доларів.

Як повідомляє cybersecurity.ru, першим поколінням стали машини, випущені в 2008 році, однак у той час вони не в повному обсязі грунтувалися на китайських компонентах. Перша версія містила 8 жорстких дисків, так як нова версія дозволить розмістити до 16-ти дисків. Крім того в новинці пройшла установка нових цен ... Читати далі »

Переглядів: 1169 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-24 | Коментарі (0)

Щодня пошук Яндекса за картинками відповідає більш ніж на 8 мільйонів запитів. Це приблизно 5 555 запитів в хвилину.

Дійсно, бувають випадки, коли краще побачити, ніж прочитати. Наприклад, коли хочеться зрозуміти, як виглядає російська блакитна кішка або синхрофазотрон. Або потрібно розглянути, чому ж помилковий білий гриб відрізняється від їстівного.

Результати пошуку по картинках переглядають істотно більше, ніж результати пошуку по вебу. Користувач пошуку по картинках дивиться в середньому 12 сторінок результатів, а середній користувач пошуку по вебу найчастіше обмежується першою.

Це може бути пояснено двома причинами. По-перше, картинки шукають не тільки для того, щоб знайти відповідь, а й просто поразглядивать результати. По-друге - у запитів про картинки часто немає одного-єдиного правильної відповіді, після знаходження якого пошук припиняється. Навпаки, користувач хоче знайти найрізноманітніші відповіді на своє питання. Всього за добу користувачі проглядають до 100 м ... Читати далі »

Переглядів: 1472 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-13 | Коментарі (0)

Увага! Хто хоче заробити в інтернеті при затраті всього 1-2 год в день, від 5$? Заходьте по посиланням, і реєструйтеся! Там скрізь є інструкція!

1. http://www.bax-online.com/?ref=411075

2. http://sb-money.ru/?user=187362

Переглядів: 1051 | Додав: Адмін | Дата: 2010-04-08 | Коментарі (0)

Очистити диск від «сміття»

Очистивши дисковий простір від «сміття», ви збільшите продуктивність комп'ютера. Для цього у Windows XP є стандартна утиліта Очищення диска (кнопка Пуск - Програми - Стандартні - Службові). Запустіть процедуру очищення і виберіть диск, який потрібно почистити (якщо на вашому ПК їх кілька). Програмка автоматично розпізнає файли, які можна спокійно видаляти з комп'ютера. Перелічимо основні файли - кандидати на видалення після запуску процедури очищення.

Тимчасові файли Інтернету. Як правило, вони займають досить великий простір на жорсткому диску. Це тому, що браузер автоматично зберігає в пам'яті кожну відкриту інтернет-сторінку. Ці файли використовуються для більш швидкого повторного відкриття сторінок. Якщо ви хочете залишити деякі посилання на найбільш відвідувані сайти, виберіть їх кнопкою Подивитися.

Автономні веб-сторінки. Кожен такий файл дозволяє переглядати інтернет-сторінку, не підключаючись до Інтернету. Так ... Читати далі »
Переглядів: 6025 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-05 | Коментарі (0)

Мережа і забезпечення її безпеки вимагає не тільки постійної роботи, але і особливої уваги, яку слід приділяти дрібницям. В той час, коли погроз немає і вся система працює в штатному режимі, постійна робота з мережею включає прогнозування можливих ходів недоброзичливців, формування і створення різних мерів захисту, і, що важливо, - навчання користувачів, яке повинне здійснюватися постійно.

В тому випадку, якщо вторгнення в систему недоброзичливців відбулося, то системний адміністратор, що відповідає за безпеку, повинен виявити «слабку ланку» системи захисту, а так само визначити причину проникнення і те, яким чином це відбулося. Для формування політики безпеки першою дією, яку повинен зробити адміністратор, буде так звана інвентаризація наявних ресурсів, які і мають бути захищені. Фахівець здійснює ідентифікацію всіх користувачів мережі, організовує їм доступ до наявних ресурсів, а так само аналізує можливі джерела небезпеки, які загрожують кожному з наявних ресурсів. Оперуючи всіє ... Читати далі »

Переглядів: 2534 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-05 | Коментарі (0)

Скачайте найшвидший браузер на Землі. Завантажити Opera 1051
Переглядів: 996 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-02 | Коментарі (0)

Вчора президент і генеральний директор D-Link Corporation Тоні Цао (Tony Tsao) зробив сенсаційну заяву на сайті компанії D-Link про те, що вони покидають IT ринок.

Навряд чи знайдеться який-небудь Інтернет-користувач, який не чув про компанії D-Link, або який не знайомий з їх різноманітністю обладнання. Але мабуть криза, і інші політичні та економічні чинники не дозволили однією з найбільш популярних компаній в світі працювати на ринок IT.

Тоні Цао (Tony Tsao) подякував всіх клієнтів, які співпрацювали з компанією тривалий час.

За словами пана ЦАО компанія буде займатися розробкою інноваційних технологій у сфері побутової техніки:
«Ті продукти, які ми плануємо зараз випускати, будуть затребувані в кожному будинку, і не зажадають підтримки великого штату програмістів. Ми завжди готові співпрацювати з нашими постійними клієнтами, і будемо завжди пропонувати вам товари, від яких ви не зможете відмовитися. »

Також на сайті опубліковані дані про двох прототипах пристр ... Читати далі »

Переглядів: 1094 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-01 | Коментарі (1)

За даними Forbes, компанія ASUS готує до випуску двох конкурентів Apple iPad. Один буде працювати на Google Android, другий - на Windows. Це досить цікавий хід, який дозволить ASUS атакувати конкурентів відразу на двох ринках: ринку ARM-і x86-планшетника. Цікаво, що ASUS до кінця не вирішила, на чому саме буде працювати ARM-планшетника. Можливо, замість Google Android буде встановлена Chrome.

Обидва планшетника будуть володіти широкими мультимедійними можливостями. Вартість перших планшетника ASUS повинна бути невисокою. Згодом можлива поява флагманських моделей за більш високою ціною, як це було з нетбуками Eee PC.

Джерело: gizmodo.com

Переглядів: 1052 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-04-01 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Годинник

Вхід

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні сайт відвідали:

Друзі сайту
www.rbdut.at.ua

 Сайт Попельниківської школи.

 Сайт села Джурів

Борцівський спортивний клуб Ластівка

[Довідник] для вчителів

Все для uCoz. ProuCoz.com

Всё для Windows

Лучшие Саундтрэки

Лучшие Саундтрэки

Портал компьютерных игр

Кнопка сайту
Сайт

Код кнопки:


Ми вконтакті

Copyright: Oleksandr Ferbey © 2024