Четвер, 2024-04-25, 08:55
Все для ПК
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Соціальні мережі [4]
Все про "Вконтакте", "Однокласники"

Міні-чат

Наше опитування
Скільки часу в день, ви проводите в інтернеті?
Всього відповідей: 41

WMR-бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Захисний код

Бонус представлений сервісом www.wmcasher.ru
при підтримці
Заробіток для всіх


Інтернет-магазин
Увага! Відкрився новий інтернет магазин у м. Снятин. Всі охочі, заходьте на сайт imarket.storeland.ru

Варто почитати

Головна » 2010 » Березень » 19
превьюНовий процесор у компанії називають футуристичним, однак саме в багатоядерності Intel бачить стратегію розвитку майбутніх обчислювальних мікросхем. "Кінцева мета досліджень, в рамках яких був створений 48-ядерний прототип, - створити повністю нові програмні рішення, що відрізняються необмеженою масштабованістю і здатні взаємодіяти з користувачем на відмінних від сьогоднішніх засадах", - говорять в Intel. У 2010 році компанія планує представити нові 6 - і 8-ядерні настільні та серверні процесори, які будуть входити в сімейство процесорів Core. На відміну від даних процесорів, 48-ядерний прототип володіє повністю програмованими ядрами, а також раніше не існувавшою високошвидкісною процесорною магістраллю для обміну даними між ядрами. Одна з ключових особливостей 48-ядерного процесора полягає в тому, що він споживає всього 25 ват, що можна порівняти зі споживанням 2-ядерного ноутбучного Core 2 Duo. Правда в компанії, зауважують, що 25 ва ... Читати далі »
Переглядів: 1287 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

Компанія «Лабораторія Касперського» відкриває Східноєвропейський офіс компанії, який буде розташований у Києві.

Завданням офісу буде забезпечення присутності компанії в країнах EEMEA - Білорусі, Україні, Молдові, Румунії, Болгарії, Литві, Латвії, Естонії, Греції, Кіпрі, Македонії, Албанії, Сербії, Хорватії, Чорногорії, Боснії і Герцеговині, Словенії. У завдання підрозділу входить посилення присутності компанії в регіоні, оптимізація бізнес-процесів, збільшення партнерської мережі.

Керувати підрозділом буде Андрій Слободяник, колишній керуючий директор «Лабораторії Касперського» в Україні, Білорусі та Молдові. Керувати українським офісом «Лабораторії Касперського» в Україні, Білорусі та Молдові буде Олександр Савушкин.
Переглядів: 961 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

Перспективи розвитку доменної зони .UA знижуються з кожним роком практично в експоненційній залежності. Так на минулому конгресі Інтернет Асоціації України стан справ у цій сфері оцінив член правління Олександр Ольшанський. 

«Якщо б ринковий актив під назвою«.UA» продавався, то вартість цих акцій стрімко падала б з року в рік»

За оцінками Ольшанського, сьогодні Україна віддає за кордон гроші приблизно за 1 млн доменів, зареєстрованих її громадянами в неукраїнських доменних зонах. І причина цьому тільки одна - неврегульованість нашого власного доменного простору.

«Навіщо платити адміністрації домену .UA, діяльність якої не є прозорою та не врегульована, якщо можна платити тим, чия робота відкрита і зрозуміла, наприклад, реєстраторам доменів COM або RU?» , - риторично запитує пан Ольшанський, акцентуючи увагу на тому, що в світі не так багато країн,в яких люди бездумно викидають кошти за літеросполучення в чужій доменній зоні.

«Адміністрація домену .UA, на ... Читати далі »
Переглядів: 1015 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

У соціальній мережі Facebook з'явилася можливість передавати гроші іншому користувачеві за допомогою програми Buxter. Додаток Buxter дозволяє переказувати гроші і запитувати їх у інших користувачів соціальної мережі.

Поки доступні транзакції в євро та американських доларах, найближчим часом з'явиться можливість здійснювати перекази в британських фунтах.У разі переводів з інших валют треба буде оплачувати додатково комісію в розмірі 5% за конвертацію.

Додаток Buxter працює з використанням платіжної системи ClickAndBuy, аудиторія якого перевищує 14 млн інтернет-користувачів. Працювати з Buxter можуть власники акаунтів в ClickAndBuy.

Мінімальний розмір переказу в системі - 2 євро або 3 долари, максимальний - поки 50 євро. Самі переклади безкоштовні, однак ClickAndBuy стягує комісію за обслуговування рахунків.
Переглядів: 939 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

Вийшла дев'ята версія Kaspersky Mobile Security - рішення для комплексного захисту смартфонів. Нова функція "Особисті контакти" дозволяє вибірково приховувати інформацію про абонентів і спілкування з ними. При цьому смартфон може використовуватися сторонніми особами, і вони не дізнаються про існування прихованої інформації. Крім того Mobile Security 9 дозволяє приховувати контакти не повністю, а частково, наприклад, засекретити записи про розмови з абонентом в журналі дзвінків, залишивши відкритим його номер в контакті-аркуші. У рішенні реалізований ефективний захист від шкідливих програм і мережевих атак, система "Анти-злодій", система батьківського контролю над мережевою активністю і місцезнаходженням дитяти, система шифрування особливо важливих документів і засобу блокування спаму, небажаних дзвінків і sms-повідомлень. Покращена опція "Анти-злодій" дозволяє власникові в разі крадіжки або втрати смартфона дистанційно блокувати доступ до пристрою, повністю очищати пам'ять, взнавати йо ... Читати далі »
Переглядів: 995 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

flashСкажіть, ви вже приготувалися до USB 3.0? Цей новий універсальний послідовний інтерфейс дуже швидкий. Він в десять разів швидше поточного USB 2.0. Саме тому його називають супершвидкий.
Щоправда, щоб отримати переваги у швидкості необхідно мати контролер USB 3.0. Але якщо він у вас є, то ви можете скористатися плюсами нових флешок Super Talent RAIDDrive, які, за заявою виробника, є першими у світі флешками з новим інтерфейсом.

Швидкості передачі флешок по USB 3.0 досягають 200МБ/сек. Однак вони можуть досягти і 320МБ/сек при використанні окремого драйвера UAS Protocol для порту USB 3.0. Флешки ще й досить місткі. Вони поставляються з ємностями в 32, 64 і128GB.

Ціни новинок поки не відомі, але ми дізнаємося їх у грудні, коли флешки надійдуть у продаж. Орієнтовно ж Super Talent RAIDDrive 128GB буде коштувати як мінімум $ 350.
Переглядів: 1097 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-19 | Коментарі (0)

Годинник

Вхід

Пошук

Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні сайт відвідали:

Друзі сайту
www.rbdut.at.ua

 Сайт Попельниківської школи.

 Сайт села Джурів

Борцівський спортивний клуб Ластівка

[Довідник] для вчителів

Все для uCoz. ProuCoz.com

Всё для Windows

Лучшие Саундтрэки

Лучшие Саундтрэки

Портал компьютерных игр

Кнопка сайту
Сайт

Код кнопки:


Ми вконтакті

Copyright: Oleksandr Ferbey © 2024