Вівторок, 2024-04-16, 23:26
Все для ПК
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Соціальні мережі [4]
Все про "Вконтакте", "Однокласники"

Міні-чат

Наше опитування
Скільки трафіку ви витрачаєте за місяць?
Всього відповідей: 52

WMR-бонус

Ви можете отримати WMR-бонус в розмірі 0,01-0,10 WMR на свій гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Захисний код

Бонус представлений сервісом www.wmcasher.ru
при підтримці
Заробіток для всіх


Інтернет-магазин
Увага! Відкрився новий інтернет магазин у м. Снятин. Всі охочі, заходьте на сайт imarket.storeland.ru

Варто почитати

Головна » Архів матеріалів
Південнокорейська компанія Samsung Electronics оголосила про початок поставок ознайомлювальних зразків модулів пам'яті об'ємом 32 ГБ. Нові модулі призначені для серверів. 

В модулях використовуються мікросхеми пам'яті DDR3 максимальною в галузі щільності, що виготовляються за нормами 40-нанометрового `класу`. На кожен модуль типу RDIMM об'ємом 32 ГБ доводиться по 36 чіпів щільністю 4 Гбіт. За оцінкою виробника, підвищення енергетичної ефективності дозволило зберегти енергоспоживання модулів на тому ж рівні, що й у випадку модулів RDIMM об'ємом 16 ГБ.

Появленіе нових модулів означає, що система з двома процесорами може бути укомплектована 384 ГБ пам'яті, що вдвічі більше, ніж можливо зараз при застосуванні модулів об'ємом 16 ГБ. У разі заміни 12 модулів об'ємом по 16 ГБ шістьма модулями об'ємом по 32 ГБ сумарний обсяг не зміниться, але швидкість можна збільшити на 33% (з 800 до 1066 Мбіт / с), а споживану потужність зменшити на 40%. У чотирипроцесорних серверах максимал ... Читати далі »
Переглядів: 1006 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-31 | Коментарі (1)

Більшість користувачів ПК, навіть завзятих гравців, ніколи не дозволять собі такі системи як Genesis від компанії Origin PC. Однак про дорогих і продуктивних комп'ютерах цікаво читати, адже через пару років така ж ігрова міць буде доступна вже в середньому комп'ютері. Таким чином, знайомлячись з потужною системою, можна заглянути в недалеке майбутнє.

На Днями компанія Origin PC додала у вибір конфігурацій свого комп'ютера Genesis представлені графічні прискорювачі NVIDIA GeForce GTX 470/480, які можна встановити не тільки в одиночному режимі, але також у 2-лінійної або навіть 3-лінійної комбінаціях SLI. Систему Genesis з відеокартою класу GF100 можна придбати на офіційному сайті за ціною від $ 2303 (включає одиночний прискорювач GeForce GTX 470) і від $ 4442, якщо вибрати систему з трьома картами GeForce GTX 480 і водяною системою охолодження, без якої в даному випадку навряд чи можна обійтися . 


Также комп'ютер можна оснастити 6-ядерним процесором Intel Core ... Читати далі »
Переглядів: 924 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-31 | Коментарі (0)

Фінансовий директор корпорації Microsoft повідомив, що компанія почне пропонувати користувачам з цього місяця безкоштовний купон на оновлення офісного пакету Microsoft Office до версії Office 2010.
На конференції Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference Пітер Клайн заявив, що програма Office 2010 Technology Guarantee буде запущена в середині березня.
За неофіційними даними, програма безкоштовного оновлення версій Office 2007 до Office 2010 стартує з 5 березня і триватиме до 30 вересня 2010 року. Всі, хто купив в цей період програмне забезпечення Office 2007, зможуть безкоштовно оновити його до більш нової Office 2010.

Нову версію програмного забезпечення можна буде завантажити з сайту Microsoft.

Користувачі, які бажають отримати Office 2010 на DVD, зможуть отримати безкоштовний диск, правда за його доставку та пересилання доведеться заплатити.

За умовами програми, покупці Office Home and Student 2007 одержать аналогічну версію Office 2010. Т ... Читати далі »
Переглядів: 1262 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-31 | Коментарі (0)

Вступ

В соціальній мережі «Вконтакте» складаються мільйони росіян, у тому числі відомі політики, зірки шоу-бізнесу та кіно! Не дивно, що вони свої дані приховують. Хочеш отримати до них доступ? Тобі цікаво дізнатися секрети в контакті своїх знайомих? Або, може бути, ти бажаєш здивувати друзів? Тоді цей матеріал спеціально для тебе! Насолоджуйся і навчає!
1. Зміна дня народження

Ви випадково помилилися з введенням дати дня свого народження? Чи, може, з якихось причин Ви бажаєте її приховати, встановивши свідомо помилкову інформацію? У такому випадку Вам необхідно зробити наступне:
Вам буде потрібно Opera версії Portabl або 9.27. Якщо Ви користуєтеся іншим браузером, доведеться завантажити і встановити додатково і цей
Зайдіть у Вашу обліковий запис і натисніть на кнопку «ред.», Що знаходиться поряд з «Моєї сторінкою»
Одночасно на клавіатурі натисніть клавіші F3 і Ctrl
Має відкритися спеціальний код, перейдіть його вниз до списку рядків виду День ... Читати далі »

Категорія: Соціальні мережі | Переглядів: 67822 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-03-29 | Коментарі (14)

Компанія ASUS повідомила, що новий нетбук Eee PC T101MT найближчим часом вийде на ринок. Компактна модель має 10-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1024 × 600 пікселів відмінно підійде для вирішення повсякденних завдань, а сенсорне покриття забезпечить комфортне керування.

В якості центрального обчислювального центру використовується стандартний Intel Atom N450 з робочою частотою 1.66 ГГц. Вбудована графіка INtel GMA 350 і 2 ГБ оперативної пам'яті допоможуть у роботі з популярними програмами, але от більшість іграшок Asus Eee PC T101MT потягнути не зможе. Користувачеві під файли виділяється 320 ГБ жорсткий диск зі встановленою операційною системою Windows 7 Starter.

Для з'єднання з іншими пристроями нетбук Asus Eee PC T101MT використовує Ethernet, Wi-Fi і Bluetooth модулі. Додатковою є веб-камера з роздільною здатністю 0.3 мегапікселя, а також кардридер для карт пам'яті формату SDHC. Зовнішній дисплей можна підк ... Читати далі »

Переглядів: 1047 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-03-29 | Коментарі (0)

У квітні на Wikipedia з’явиться перша серія нововведень, які суттєво змінять енциклопедію. У першу чергу буде змінено оформлення ресурсу. Нова тема називається Vector і дозволяє простіше знаходити необхідні користувачеві функції. Також буде перероблено і спрощено редагування сторінок. З’явиться панель зі звичними для багатьох текстових редакторів можливостями (додавання посилань, вставка таблиць і так далі), а також буде доступний короткий опис всіх цих функцій.

Крім теми, змінена і розкладка сайту. Пошукове поле переміщене в іншу частину сторінки, спрощена навігація, а також проведені роботи для поліпшення сумісності сайту з екранами різної роздільної здатності і різними браузерами. Перші зміни на сайті будуть зроблені 5 квітня, а більш значні зміни відбудуться на Wikipedia ближче до кінця місяця. Спочатку нововведення традиційно візьме на себе англійська версія енциклопедії, і після цього вони почнуть перебиратися на інші мовні версії.

Користувачі, які увійдуть на сайт ... Читати далі »
Переглядів: 1002 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-29 | Коментарі (0)

Мабуть всім колись хотілося скачати пісню чи відео з контакту, але сайт цього недозволяє, тому на сайті savefrom.net розробили спеціальний скрипт, користуючись яким ваш браузер просто додасть маленьке посилання на скачування файлу яке повність вписується в стиль контакту. Скачати тут Потім вже справа за Вами, якщо у вас Опера то слідуйте за вказівками Інструменти=>Налаштування=>Додатково=>Вміст=>Параметри JavaScript=> і в рядку JavaScript користувача вводите шлях до папки з розпакованими файлами архіву.
Категорія: Соціальні мережі | Переглядів: 1318 | Додав: SashkoIv | Дата: 2010-03-28 | Коментарі (0)

Компанія Microsoft розмістила на своєму сайті оголошення про вакансію Головного інженера з розробки програмного забезпечення. Він очолить команду, яка буде займатися розвитком нового проекту - Device Update. Це сервіс, за допомогою якого користувачі мобільних пристроїв під управлінням операційної системи Windows Mobile зможуть завантажувати на свої апарати різні оновлення, патчі, нові можливості і т. д. Передбачається, що на пристрої буде встановлена спеціальна утиліта для цих цілей, що працює за принципом Windows Update . 

На даний момент КПК, комунікатори і смартфони на основі Windows Mobile отримують лише досить великі і, відповідно, рідкісні оновлення прошивки. До того ж, нерідко вони спочатку отримують "добро" від операторів і тільки потім з'являються на пристрої. У разі запуску сервісу Device Update, Windows Mobile-пристрої зможуть отримувати оновлення частіше, до того ж, користувачі будуть завантажувати їх самостійно. Швидше за все, підтримка функції Device Update з'явит ... Читати далі »
Переглядів: 988 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-27 | Коментарі (0)

Компанія Samsung повідомила про те, що її смартфон Wave S8500, заснований на платформі Bada, став першим у світі пристроєм, який пройшов сертифікацію DivX на відтворення відео в HD-роздільній здатності 720p. У той же час відзначається, що нещодавно презентована модель Galaxy S i9000 незабаром також повинна бути відповідним чином сертифікована DivX.

Обидві моделі оснащуються новими дисплеями, виконаними за технологією Super AMOLED. Таке рішення перевершує за якістю зображення не тільки РК-матриці, але і традиційні AMOLED. Крім того, в даних пристроях використовуються високопродуктивні процесори, які працюють на частоті 1 ГГц. Також заявляється, що наявність логотипу DivX Certified свідчить не тільки про здатність смартфона відтворювати відео DivX з роздільною здатністю 720p, але також і створювати відеоролики в такій же роздільній здатності зі швидкістю 30 кадрів в секунду, які будуть сумісні з будь-яким іншим при ... Читати далі »
Переглядів: 982 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-27 | Коментарі (0)

HP представила новий флагман своєї лінійки потужних ноутбуків EliteBook. Новинка називається HP EliteBook 8740w і володіє вражаючим функціоналом. Вона оснащуватиметься процесорами Intel Core i5 і Core i7, аж до 4-ядерного Core i7 з тактовою частотою 1,73 ГГц. Крім того, має два порти USB 3.0 і потужну графічну систему в трьох виконаннях — Quadro FX 2800M, Quadro FX 3800M або FirePro M7820.

За замовчуванням мобільні робочі станції будуть поставлятися з дисплеями, з роздільною здатністю 1440х900, однак, при бажанні можна буде придбати ноутбук навіть з фірмовим дисплеєм DreamColor з роздільною здатністю до 1920х1200. Крім того, новинка буде мати до 16 гігабайт оперативної пам’яті, а чотирьохядерна версія — привід Blu-ray і підтримку 3G.

Початок продажів HP EliteBook 8740w відбудеться у квітні. Найдешевша версія буде коштувати 1999 доларів, мати процесор Core i5, привід DVD і жорсткий диск об’ємом 250 гігабайт ... Читати далі »
Переглядів: 1120 | Додав: Адмін | Дата: 2010-03-26 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Годинник

Вхід

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні сайт відвідали:

Друзі сайту
www.rbdut.at.ua

 Сайт Попельниківської школи.

 Сайт села Джурів

Борцівський спортивний клуб Ластівка

[Довідник] для вчителів

Все для uCoz. ProuCoz.com

Всё для Windows

Лучшие Саундтрэки

Лучшие Саундтрэки

Портал компьютерных игр

Кнопка сайту
Сайт

Код кнопки:


Ми вконтакті

Copyright: Oleksandr Ferbey © 2024